El Cau de Bellaterra engega nou curs escolar amb una flexibilització de les restriccions

by | oct. 6, 2021 | Societat

El Grup Escolta – el cau de Bellaterra va engegar un nou any escolar aquest passat dissante amb aproximadament 70 infants i joves inscrits. Un nou curs marcat, altra vegada, per les restriccions sanitàries.

Per tant, les mascaretes, els grups de convivència, la distància física o els aforaments limitats seran conceptes que tornaran a sonar de nou a l’hora de preparar activitats i sortides. Tot i així, des del grup escolta, els i les caps ens expliquen que se senten més alleugerits respecte els cursos anteriors perquè els condicionants són menys estrictes: “cada cop els grups de convivència que ens permeten són més grans això ens dona més llibertat d’acció”.

Admeten que el curs anterior “va ser tot un repte” i el que els va ser més complicat va ser adaptar-se als canvis constants en les normatives sanitàries. Ara per ara, el fet de poc a poc tornar a la normalitat els motiva molt i els engresca a “tornar a fer del cau una eina per deixar el món millor del que ens l’hem trobat”. Amb aquesta mirada positiva, també preveuen que la flexibilització de les restriccions els permetrà fer més activitats conjuntes i compartir espais infants i joves de diferents edats.

Podreu seguir totes les seves activitats a través de les seves xarxes socials o enviar-los un correu per conèixer una mica més sobre el Grup Escolta.

FOTOS: Primeres activitats del curs | Grup Escolta de Bellaterra

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: