El Govern destinarà 280 mil euros addicionals a les EMD de Catalunya

by | oct. 6, 2021 | Economia, Política, Societat

Un dels sectors que s’ha vist afectat per la crisi social, econòmica i sanitària de la Covid-19 són les administracions locals, que han hagut de fer front i donar suport a la pèrdua de llocs de treball locals, al tancament de negocis i a la reducció de les activitats econòmiques. Una incidència que també està afectant directament als comptes públics locals, que han vist reduïda la seva recaptació neta.

És justament amb la intenció de revertir aquests efectes devastadors, que la Generalitat de Catalunya ha creat un Fons econòmic addicional per als ens locals, d’entre els quals destaquen les Entitats Municipals Descentralitzades (EMDs) de Catalunya, per les quals es destinen 280 mil euros – d’un total de 100 milions d’euros destinats a les administracions de Catalunya.

Una previsió econòmica amb la qual es pretén fer front a les noves necessitats generades per la crisi i l’impacte social i econòmic que està generant la pandèmia.

FOTO: EMD de Bellaterra | Pau Quintana

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: