Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

by | oct. 6, 2021 | Cultura

Un any més, malgrat les condicions meteorològiques adverses i les restriccions sanitàries de la pandèmia, els Amics de Sant Pau de Riu-Sec van aconseguir reunir, aquest passat 3 d’octubre, una bona colla de grups musicals, corals, sardanistes i membres propers a Sant Pau de Riu-Sec per celebrar el cinquè dels seus tradicionals aplecs.

Una jornada dedicada al gaudi i a la conscienciació d’aquest espai patrimoni cultural i històric del Vallès Occidental, que va començar amb una missa, seguida de diverses musicals. Les havaneres dels Pirates de Bellaterra van marcar el tret de sortida d’aquest espectacle on també hi van participar la Coral Collserola de Cerdanyola del Vallès, seguida pel Petit Cor Sagrada Família de Barcelona. Qui es va estrenar en aquesta jornada va ser la Coral Infantil L’Espiga de Badia del Vallès

Francina Carenas, presidenta d’Amics de Sant Pau de Riu-sec, Maria Teresa Reverter, membre de la Junta d’Amics i representant a Badia del Vallès de l’Associació i Maria del Mar Molina  van agrair la presència dels assistents i van convidar-los, de nou, a reflexionar sobre l’evolució de la conrada de Sant Pau de Riu-Sec i la necessitat de sensibilització del patrimoni cultural heretat en aquest espai.

Finalement, van ser les sardanes de l’Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola i un breu tastet de música de la Coral Libidus qui van cloure aquesta jornada, que es preveu celebrar de nou al maig de 2022.

FOTO: Actuacions musicals a Sant Pau de Riu-Sec | Amics de Sant Pau de Riu-Sec

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: