Un any més, malgrat les condicions meteorològiques adverses i les restriccions sanitàries de la pandèmia, els Amics de Sant Pau de Riu-Sec van aconseguir reunir, aquest passat 3 d’octubre, una bona colla de grups musicals, corals, sardanistes i membres propers a Sant Pau de Riu-Sec per celebrar el cinquè dels seus tradicionals aplecs.

Una jornada dedicada al gaudi i a la conscienciació d’aquest espai patrimoni cultural i històric del Vallès Occidental, que va començar amb una missa, seguida de diverses musicals. Les havaneres dels Pirates de Bellaterra van marcar el tret de sortida d’aquest espectacle on també hi van participar la Coral Collserola de Cerdanyola del Vallès, seguida pel Petit Cor Sagrada Família de Barcelona. Qui es va estrenar en aquesta jornada va ser la Coral Infantil L’Espiga de Badia del Vallès

Francina Carenas, presidenta d’Amics de Sant Pau de Riu-sec, Maria Teresa Reverter, membre de la Junta d’Amics i representant a Badia del Vallès de l’Associació i Maria del Mar Molina  van agrair la presència dels assistents i van convidar-los, de nou, a reflexionar sobre l’evolució de la conrada de Sant Pau de Riu-Sec i la necessitat de sensibilització del patrimoni cultural heretat en aquest espai.

Finalement, van ser les sardanes de l’Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola i un breu tastet de música de la Coral Libidus qui van cloure aquesta jornada, que es preveu celebrar de nou al maig de 2022.

FOTO: Actuacions musicals a Sant Pau de Riu-Sec | Amics de Sant Pau de Riu-Sec