Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

by | oct. 7, 2021 | Cultura

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a jovesAMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans.

Des del 4 d’octubre de 2021 i fins al 7 de febrer de 2022 els estudiants que vulguin participar es poden registrar a través del web del concurs. Els seus textos hauran de partir d’un dels 5 extrets d’unes obres determinades: La memòria de l’arbre de Tina Vallès, Els desperfectes d’Irene Pujadas, Com llàgrimes en la pluja de Jordi Sierra i Fabra, Asfíxia de Chuck Palahnuik i La filla del rei d’Hongria (autor anònim). A partir d’aquests fragments, l’alumnat ha de crear una història de 3 capítols. La participació pot ser individual o en grup de fins a tres persones.

Premis tant pels alumnes com pel professorat

El jurat, format per persones vinculades al món de la literatura i l’educació, valorarà la qualitat i l’originalitat de les històries i obsequiaran els guanyadors amb premis com iPhones, PlayStations, iPads, Smartphones i auriculars sense fils. També es guardonarà als professors més motivadors dels diferents territoris que més alumnes hagin presentat al concurs i, entre els quals, més relats hagin arribat a la final. Entre els premis al professorat per províncies sortirà el Premi al Professor més motivador de cada territori.

FOTO: Escriure | Pexels

Vols llegir més…?

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: