Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

by | oct. 7, 2021 | Cultura

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa.

Una iniciativa que pretén apropar el col·lectiu als escenaris i a la lectura i alhora “donar un cop de mà” a la indústria cultural amb l’objectiu final de fidelitzar el públic, és a dir, generar hàbits de consum cultural entre els joves. Un bo similar als que tenen França i Itàlia, que podria beneficiar unes 500.000 persones.

Una ajuda que depén de l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat

Així ho ha anunciat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez des de la Cimera de la Unió Europea sobre es Balcans Occidentals, després de donar-se a conèixer una ajuda de 250 euros per a joves per pagar el lloguer. Una idea que està condicionada, però, a l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat, que aquest dijous validarà l’executiu i que posteriorment s’hauran de negociar al Congrés dels Diputats.

FOTO: Sala de cinema | Pexels

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Un any més, malgrat les condicions meteorològiques adverses i les restriccions sanitàries de la pandèmia, els Amics de Sant Pau de Riu-Sec van aconseguir reunir, aquest passat 16 de setembre, una bona colla de grups musicals, corals, sardanistes i membres propers a Sant Pau de Riu-Sec per celebrar el cinquè dels seus tradicionals aplecs

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: