Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

by | oct. 7, 2021 | Cultura

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa.

Una iniciativa que pretén apropar el col·lectiu als escenaris i a la lectura i alhora “donar un cop de mà” a la indústria cultural amb l’objectiu final de fidelitzar el públic, és a dir, generar hàbits de consum cultural entre els joves. Un bo similar als que tenen França i Itàlia, que podria beneficiar unes 500.000 persones.

Una ajuda que depén de l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat

Així ho ha anunciat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez des de la Cimera de la Unió Europea sobre es Balcans Occidentals, després de donar-se a conèixer una ajuda de 250 euros per a joves per pagar el lloguer. Una idea que està condicionada, però, a l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat, que aquest dijous validarà l’executiu i que posteriorment s’hauran de negociar al Congrés dels Diputats.

FOTO: Sala de cinema | Pexels

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: