Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars“. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars.

Una activitat en què hi han participat els alumnes de 4t de primària de les escoles Xarau, Serraperera i La Sínia, que han recorregut els camins escolars per conèixer els comerços senyalitzats amb un distintiu que els identifica com a espai on poden trobar ajuda davant d’una necessitat o problema durant el seu trajecte a l’escola.

Una iniciativa que s’emmarca dins del projecte de ‘Camins Escolars’ destinat a fomentar que els infants de 4t, 5è i 6è de primària puguin fer el seu recorregut diari a l’escola a peu, en bicicleta o en patinet de forma autònoma i segura.

FOTO: Gincana per conèixer els comerços amics | Comissió