Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

by | oct. 7, 2021 | Societat

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars“. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars.

Una activitat en què hi han participat els alumnes de 4t de primària de les escoles Xarau, Serraperera i La Sínia, que han recorregut els camins escolars per conèixer els comerços senyalitzats amb un distintiu que els identifica com a espai on poden trobar ajuda davant d’una necessitat o problema durant el seu trajecte a l’escola.

Una iniciativa que s’emmarca dins del projecte de ‘Camins Escolars’ destinat a fomentar que els infants de 4t, 5è i 6è de primària puguin fer el seu recorregut diari a l’escola a peu, en bicicleta o en patinet de forma autònoma i segura.

FOTO: Gincana per conèixer els comerços amics | Comissió

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: