La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

by | oct. 13, 2021 | Societat

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia de procedència descoenguda que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes.

“Durant aquesta setmana es treballarà sense la utilització d’ordinadors connectats a la xarxa. Això afectarà a tots els àmbits d’activitat: docència, recerca i administració”, ha assenyalat l’Autònoma en un comunicat en què explica que s’han “aïllat les màquines infectades” i “aplicat mesures preventives per evitar la propagació a sistemes no afectats”.

La UAB està investigant l’atac informàtic

Des d’un primer moment, es van desconnectar completament els serveis centrals de connexió a Internet i immediatament es va iniciar una investigació per desxifrar la procedència d’aquest atac i solucionar-lo al més aviat possible. Mentrestant, les úniques classes que es poden impartir són les que es fan presencials i sense ús de la informàtica.

FOTO: Campus de la UAB | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: