Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits.

Després de ser alertats i al no veure signes de desordre a la nau, una desena d’agents policials es van situar a l’exterior del local per comprovar l’intent de robatori. Va ser aleshores quan, sobtadament, 2 furgonetes blanques van sortir a tota marxa de la nau industrial, a punt d’investir els agents i iniciant una espectacular fugida.

Els lladres van fugir en dues furgonetes cap a la C-58

Les dues furgonetes van fugir a tota velocitat, tot connectant el nucli urbà de Sabadell amb la C-58. Una va perdre per la C-58 en direcció a Barcelona i encara no ha estat trobada. Els agents van aconseguir interceptar la segona furgoneta a Santa Perpètua de Mogoda. “En una zona boscosa”, va assegurar l’Intendent Major de la Policia Municipal.

En aquest punt, els atracadors encara no es van donar per vençuts, sinó que van saltar de la furgoneta i van sortir corrent pel bosc. Els agents van reconèixer entre 3 i 4 individus que van continuar en la seva fugida malgrat els trets a l’aire de la policia per intentar aturar-los.

L’empresa estima els danys en 200.000 euros

Ara per ara, la policia té custodiada una de les furgonetes – completament buida- que es troba a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Montcada i Reixac. Segons han detalls fonts de l’empresa AstepimerTV3, els atracadors s’han endut dos palets carregats de telèfons mòbils. Des de l’empresa, Toni López ha assegurat que “han sabut superar tots els sistemes de seguretat i accedir a un búnquer instal·lat dins la nau. Sabien el que hi havia. Han seleccionat molt bé què s’enduien i què no”. En una primera valoració, estimen els danys en 200.000 euros.

FOTO: Vehicle policial malmès després de la persecució | Isabadell