La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

by | oct. 14, 2021 | Comerços Amics, Societat

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2.

L’activitat, oberta a tots el veïnat, tindrà lloc a les 11 hores al carrer Enric Losantos, 4. Estarà dirigida per un tècnic de l’empresa Compostadores.com. Abans del taller està prevista una visita al Bosc de Maracanã, un bosc ZEO que funciona com a centre d’interpretació del paper dels boscos en la lluita contra el canvi climàtic. Després del taller, tindrà lloc un pica-pica sostenible i un sorteig de dos compostadors entre els assistents.

Inscriu-te a través d’aquest formulari

Les inscripcions – limitades – es podran fer a través del correu electrònic reserves@uniodeveinsbellaterra.cat o mitjançant aquest formulari. Tindrà un cost simbòlic de 10 € per als socis de la Unió de Veïns de Bellaterra i de 20 € per als no socis. La quota d’inscripció s’abonarà en arribar al punt de trobada.

Aquí trobaràs el cartell de la Unió de Veïns per a l’ocasió:

FOTO: Taller de compostatge | Pexels

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: