La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2.

L’activitat, oberta a tots el veïnat, tindrà lloc a les 11 hores al carrer Enric Losantos, 4. Estarà dirigida per un tècnic de l’empresa Compostadores.com. Abans del taller està prevista una visita al Bosc de Maracanã, un bosc ZEO que funciona com a centre d’interpretació del paper dels boscos en la lluita contra el canvi climàtic. Després del taller, tindrà lloc un pica-pica sostenible i un sorteig de dos compostadors entre els assistents.

Inscriu-te a través d’aquest formulari

Les inscripcions – limitades – es podran fer a través del correu electrònic reserves@uniodeveinsbellaterra.cat o mitjançant aquest formulari. Tindrà un cost simbòlic de 10 € per als socis de la Unió de Veïns de Bellaterra i de 20 € per als no socis. La quota d’inscripció s’abonarà en arribar al punt de trobada.

Aquí trobaràs el cartell de la Unió de Veïns per a l’ocasió:

FOTO: Taller de compostatge | Pexels