La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores.

Un ple ordinari que se celebrarà de nou telemàticament i que podreu seguir a través d’aquest enllaç.

3 mocions conjuntes d’ERC i Convergents

Hi haurà lloc per 3 mocions presentades conjuntament pels grups de l’oposició, ERC i Convergents. La primera servirà per a requerir que l’EMD de Bellaterra compleixi les mocions aprovades i els reglaments propis i superiors.

La segona moció anirà dirigida a promoure la participació dels joves a la Festa Major, un tema que va aixecar polseguera la darrera Festa Major, després que sorgissin certes veus criticant que la Festa Major de Bellaterra no deixa espai per la gent jove. L’oposició també portarà al ple el tema del transport interurbà a Cerdanyola del Vallès.

Es parlarà sobre el Bicitancat a l’estació de Bellaterra

El possible conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per la instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de Bellaterra és un projecte que es remunta a inicis d’any, quan Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va licitar les obres de construcció d’aparcaments tancats per a bicicletes en deu estacions de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, entre elles a Bellaterra i que ja s’ha instal·lat a l’estació de Valldoreix.

La convocatòria la podeu veure aquí:

FOTO: Edifici EMD de Bellaterra | BellaterraDiari