Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

by | oct. 15, 2021 | Política

El Centre Cívic de la plaça Maragall acull les oficines de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro

La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores.

Un ple ordinari que se celebrarà de nou telemàticament i que podreu seguir a través d’aquest enllaç.

3 mocions conjuntes d’ERC i Convergents

Hi haurà lloc per 3 mocions presentades conjuntament pels grups de l’oposició, ERC i Convergents. La primera servirà per a requerir que l’EMD de Bellaterra compleixi les mocions aprovades i els reglaments propis i superiors.

La segona moció anirà dirigida a promoure la participació dels joves a la Festa Major, un tema que va aixecar polseguera la darrera Festa Major, després que sorgissin certes veus criticant que la Festa Major de Bellaterra no deixa espai per la gent jove. L’oposició també portarà al ple el tema del transport interurbà a Cerdanyola del Vallès.

Es parlarà sobre el Bicitancat a l’estació de Bellaterra

El possible conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per la instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de Bellaterra és un projecte que es remunta a inicis d’any, quan Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va licitar les obres de construcció d’aparcaments tancats per a bicicletes en deu estacions de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, entre elles a Bellaterra i que ja s’ha instal·lat a l’estació de Valldoreix.

La convocatòria la podeu veure aquí:

FOTO: Edifici EMD de Bellaterra | BellaterraDiari

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: