Record d’Ignasi Roda per a Ignasi Llauradó

by | oct. 15, 2021 | Esqueles, Opinió

“El dimecres va morir en accident de moto l’Ignasi Llauradó de 58 anys. La mort sotraga la memòria i et torna al passat, un passat que ara reviu per la dolorosa pèrdua de l’Ignasi. La pèrdua d’un germà ningú no la pot descriure, ni tan sols aquells que la pateixen la poden mesurar si no és amb el dolor i les llàgrimes. Però mai moriran els moments feliços i el seu rostre quan era ple de vida.

La família Llauradó va estiuejar força anys a Bellaterra, en una casa que els llogava el meu avi Joan Fàbregas el carrer Sant Pancraç. La casa ja no existeix, però els bellaterrencs més antics la recordaran per la seva terrassa que s’obria cap al carrer. bellaterrencs més de cap aquí també la recordaran perquè durant molts anys va ser el “Pit Line” de la cursa de carros.

La família Llauradó la formaven 5 noies, Concha, Carme, Àfrica, Toton, Ita i 2 nois, Ignasi i Xavi. A casa érem tot el contrari, 5 nois i 2 noies fins que va arribar el Pompeu i va trencar l’equilibri. Amb les Llauradó fèiem colla i costellades a la taula dels bolets, al costa del pou de la finca on vivien. El record d’aquells temps va fer que alguns membres de la família vinguessin a viure a Bellaterra. El membre més recent que ha vingut a formar part de la comunitat bellaterrenca és el Xavi, ho ha fet muntant el seu taller de reparació de cotxes, ben visible a l’entrada de Bellaterra venint de Sant Cugat”.

Ignasi Roda 

Vols llegir més…?

Exercir de català és pesat però…

Exercir de català és pesat però…

Tenint un mínim d’estima per la nostra llengua i el nostre país, és impossible no sentir un profund disgust per la poca consideració mostrada per disposicions com ara l’obligació del 25% de classes en castellà, dictada pels tribunals insensibles vers la llengua pròpia del nostre país,

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: