[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

by | oct. 15, 2021 | Vídeos dels plens a l'EMD

El dijous 14 d’octubre es va celebrar el ple extraordinari per aprovar la liquidació del pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

Convergents no presenta al·legacions. Considera que tot està quadrat, però parla d’un problema de “criteris”. Per la seva banda, Esquerra especifica que el reglament estableix que s’hauria d’haver reunit la comissió de comptes abans de l’1 de juny i no es va fer: “No ens creiem aquest estat de comptes”, etziba el vocal del partit, Quim Oltra.

Podeu recuperar la crònica aquí

Per a visualitzar el ple complert aquí:

FOTO: Captura ple extraordinari telemàtic

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: