RESULTATS | Els resultats de l’enquesta de valoració de la Festa Major

by | oct. 17, 2021 | Enquestes

Aquest setembre vam recuperar “Les Enquestes de BellaterraDiari“. El motiu, la petició dels nostres socis i sòcies d’ampliar la interacció i debat al mitjà de comunicació. D’aquesta manera, la primera enquesta que vam iniciar coincidint amb el nou curs escolar (setembre del 2021) va girar entorn a la valoració de la Festa Major 2021.  Una festivitat que va generar opinions molt diferenciades segons a qui preguntessis.

Us portem els resultats de la valoració de la Festa Major 2021 que, pregunta a pregunta, són els següents:

Vols llegir més…?

RESULTATS | Com valores els darrers canvis de mobilitat al Camí Antic?

RESULTATS | Com valores els darrers canvis de mobilitat al Camí Antic?

El primer mes de l’any la mobilitat bellaterrenca es va submergir en alguns canvis. Es van fer modificacions en la mobilitat d’una de les vies més importants de Bellaterra: el Camí Antic de Sant Cugat. Des de l’EMD de Bellaterra afirmaven que els canvis ajudarien a pacificar la zona i a millorar el trànsit intern per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: