Dimiteix la vocal de l’EMD, Mei Barceló, per una polèmica a Twitter

by | oct. 18, 2021 | Política

Dimiteix la vocal de cultura i esports de l’Entitat Municipal Desentralitzada (EMD), Mei Barceló, després de publicar una piulada xenòfoba a Twitter.

El tuit va ser publicat el vespre del dijous dia 14 d’octubre en resposta a un usuari. Barceló assegura que no és l’autora de la publicació i que es tracta “d’una campanya ben orquestrada” en contra seu.

La vocal ha tancat el seu compte d’aquesta xarxa social i explica que desconeix qui hi ha darrere del pirateig: “no vull buscar culpables, ja que sempre hi haurien dubtes sobre la meva integritat”. Tanmateix, ella justifica la seva dimissió expressant que no vol “perjudicar el seu partit“, en aquest cas, Gent per Bellaterra. Un partit local i a govern de l’EMD bellaterrenca des de fa 10 anys.

Els grups de l’oposició reaccionen

Un pas enrere que també ha estat reclamat per part dels grups de l’oposició (ERC, Convergent’s), que han presentat una moció d’urgència per sol·licitar la seva dimissió pel proper ple ordinari. En aquest comunicat han aprofitat per rebutjar “enèrgicament el to i el contingut de dites expressions” i desmarcar-se’n “rotundament” com a vocals. A més, denuncien que “les declaracions són impròpies d’un càrrec públic“, afegeixen que “la inhabiliten per la seves funcions de vocal de cultura de la EMD“.

Tot i així, asseguren que han esperat “un temps prudencial ententen que calia donar l’oportunitat tant a la vocal, com al president de l’entitat i al partit que amdós representen” per posicionar-se.

A la moció reclamaven que, en cas de no presentar la dimissió, fos el mateix president de l’EMD, Ramon Andreu, qui la destituís.

Polèmica a les xarxes socials

No només l’oposició ha rebutjat aquestes declaracions, sinó que hi ha hagut ressò per part d’alguns usuaris de Twitter i també en determinats mitjans.

Si voleu veure el fil complet podeu clicar aquí. El compte de la vocal ha estat eliminat per part d’ella mateixa.

FOTO: Mei Barceló en un acte de Sant Jordi| Laia Tardós

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: