[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

by | oct. 19, 2021 | Vídeos dels plens a l'EMD

El quart ple de l’EMD d’aquest any 2021 els temes centrals van ser l’aprovació per unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

El compliment estricte i el seguiment de totes les mocions aprovades també es va posar damunt la taula, així com la limitació de velocitat a la carretera BV-1414. Tots dos un tema de debat, però finalment sense consens, per la negació dels membres de govern l’EMD.

Pots llegir la crònica aquí

Pots recuperar el vídeo complet del ple aquí:

FOTO: Retall de pantalla del ple telemàtic. CAPTURA

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: