Una valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit.

Al voltant d’una vintena d’assistents van gaudir d’un Taller impartit per tècnics de l’empresa Compostadores.com qui van explicar de forma didàctica en què consisteix i quina és la tècnica del compostatge. Els assistents van obtenir diverses conclusions.

Els assistents escoltant la xerrada d’un dels experts en compostatge. Unió de Veïns de Bellaterra

Quines conclusions es van extreure?

Bellaterra és una zona molt potent per poder utilitzar el compostatge, a més la tècnica pot ajudar a disminuir el problema de les escombraries a Bellaterra i redueix les emissions de CO2

El taller es va articular sota el lema “Aconseguiràs el millor adob per al teu jardí, estalviaràs diners i emissions de CO₂” emmarcat dins del projecte Bellaterra + Sostenible i els organitzadors asseguren que hi haurà més formacions i tallers pròximament.

FOTO: Assistents al Taller de Compostatge el passat diumenge 17 d’octubre. Unió de Veïns de Bellaterra