La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

L’endemà, divendres 22 d’octubre, es organitzar un passeig arquitectònic pel Barri Gòtic. D’aquesta forma els bellaterrencs van poder apropar-se a l’arquitectura de Barcelona a peu de carrer.

La Presidenta de Fòrum Bellaterra Chus Cornellana va considerar la trobada “molt exitosa”. Des de fa 6 anys reuneixen al més d’un centenar d’Amics del Fòrum en les tertúlies mensuals al Centre Cívic de Bellaterra i així “poder mantenir vivia la cultura del poble”, assenyala Cornellana.

Us deixem un recull de fotos perquè veieu com va anar la trobada i el passeig:


FOTO: Assistents al passeig arquitectònic del Gòtic. CEDIDA