Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

by | oct. 25, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

L’endemà, divendres 22 d’octubre, es organitzar un passeig arquitectònic pel Barri Gòtic. D’aquesta forma els bellaterrencs van poder apropar-se a l’arquitectura de Barcelona a peu de carrer.

La Presidenta de Fòrum Bellaterra Chus Cornellana va considerar la trobada “molt exitosa”. Des de fa 6 anys reuneixen al més d’un centenar d’Amics del Fòrum en les tertúlies mensuals al Centre Cívic de Bellaterra i així “poder mantenir vivia la cultura del poble”, assenyala Cornellana.

Us deixem un recull de fotos perquè veieu com va anar la trobada i el passeig:


FOTO: Assistents al passeig arquitectònic del Gòtic. CEDIDA

Vols llegir més…?

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: