Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

by | oct. 25, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

L’endemà, divendres 22 d’octubre, es organitzar un passeig arquitectònic pel Barri Gòtic. D’aquesta forma els bellaterrencs van poder apropar-se a l’arquitectura de Barcelona a peu de carrer.

La Presidenta de Fòrum Bellaterra Chus Cornellana va considerar la trobada “molt exitosa”. Des de fa 6 anys reuneixen al més d’un centenar d’Amics del Fòrum en les tertúlies mensuals al Centre Cívic de Bellaterra i així “poder mantenir vivia la cultura del poble”, assenyala Cornellana.

Us deixem un recull de fotos perquè veieu com va anar la trobada i el passeig:


FOTO: Assistents al passeig arquitectònic del Gòtic. CEDIDA

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: