El Grup Escolta Bellaterra posarà una parada de castanyes a la Plaça del Pi

by | oct. 27, 2021 | Cultura

La castanyada arriba a la plaça del Pi aquest dissabte. El Grup Escolta de Bellaterra un any més, estarà aquest dissabte, dia 31 d’octubre, a la plaça venent castanyes i moniatos pels bellaterencs i bellatarenques de 16:30h a 19:30h. A més, el CAU al llarg de la tarda organitzarà diferents dinàmiques, taller i jocs per a totes les edats. Us animen a assistir-hi, per fer poble, cultura i tradició.

Apunta-ho a l’agenda, perquè t’esperen un munt de sorpreses.

Cartell publicat per el Grup Escola al seu Twitter
Infants del Grup Escolta Bellaterra fent moniatos i panallets.

FOTO: Primer pla de castanyes, protagonistes de la festa catalana.

Vols llegir més…?

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: