El Grup Escolta Bellaterra posarà una parada de castanyes a la Plaça del Pi

by | oct. 27, 2021 | Cultura

La castanyada arriba a la plaça del Pi aquest dissabte. El Grup Escolta de Bellaterra un any més, estarà aquest dissabte, dia 31 d’octubre, a la plaça venent castanyes i moniatos pels bellaterencs i bellatarenques de 16:30h a 19:30h. A més, el CAU al llarg de la tarda organitzarà diferents dinàmiques, taller i jocs per a totes les edats. Us animen a assistir-hi, per fer poble, cultura i tradició.

Apunta-ho a l’agenda, perquè t’esperen un munt de sorpreses.

Cartell publicat per el Grup Escola al seu Twitter
Infants del Grup Escolta Bellaterra fent moniatos i panallets.

FOTO: Primer pla de castanyes, protagonistes de la festa catalana.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: