El passat dilluns 18 d’octubre va dimitir la vocal de cultura i esports de l‘Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). Ho va fer després de publicar una piulada considerada “xenòfoba” a Twitter, la qual va generar bastanta polèmica dins la xarxa social, però també fora.

L’exvocal va negar que el tuit fos un escrit d’ella, i va declarar que era “una campanya ben orquestrada”. Segons va explicar, Barceló va prendre la decisió de dimitir per no perjudicar el seu partit polític: Gent per Bellaterra, el partit local i al govern de l’EMD bellaterrenca des de fa 10 anys. Pocs minuts més tard de la dimissió, els grups de l’oposició van presentar una moció d’urgència pel ple del mateix dia per sol·licitar la seva dimissió; en la qual reclamaven que, en cas de no presentar la dimissió, fos el mateix president de l’EMD, Ramon Andreu, qui la destituís. Però a l’inici del ple, el president , Ramon Andreu, assegurava amb fermesa: “els missatges són molt desagradables, per això, la mateixa vocal els condemna, dimiteix i valora quines accions pot fer”; ell va reiterar la posició de Barceló, justificant que els missatges no els havia escrit.

Captura de pantalla de la piulada publicada al compte de Barceló.
Enquesta. Què et sembla la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló? T'expliquem què va passar i fem un recull de piulades.
Captura de pantalla de la piulada publicada al compte de Barceló.

ENQUESTA TANCADA – Ens sap greu però aquesta enquesta ha estat tancada amb la finalitat de poder recollir els resultats, un cop transcorreguts 30 dies des de la seva publicació. Podeu consultar aquí noves enquestes actualitzades.