Què et sembla la dimissió de la vocal de Cultura?

by | oct. 27, 2021 | Enquestes

El passat dilluns 18 d’octubre va dimitir la vocal de cultura i esports de l‘Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). Ho va fer després de publicar una piulada considerada “xenòfoba” a Twitter, la qual va generar bastanta polèmica dins la xarxa social, però també fora.

L’exvocal va negar que el tuit fos un escrit d’ella, i va declarar que era “una campanya ben orquestrada”. Segons va explicar, Barceló va prendre la decisió de dimitir per no perjudicar el seu partit polític: Gent per Bellaterra, el partit local i al govern de l’EMD bellaterrenca des de fa 10 anys. Pocs minuts més tard de la dimissió, els grups de l’oposició van presentar una moció d’urgència pel ple del mateix dia per sol·licitar la seva dimissió; en la qual reclamaven que, en cas de no presentar la dimissió, fos el mateix president de l’EMD, Ramon Andreu, qui la destituís. Però a l’inici del ple, el president , Ramon Andreu, assegurava amb fermesa: “els missatges són molt desagradables, per això, la mateixa vocal els condemna, dimiteix i valora quines accions pot fer”; ell va reiterar la posició de Barceló, justificant que els missatges no els havia escrit.

Captura de pantalla de la piulada publicada al compte de Barceló.
Enquesta. Què et sembla la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló? T'expliquem què va passar i fem un recull de piulades.
Captura de pantalla de la piulada publicada al compte de Barceló.
Creus que la vocal de Cultura hauria d'haver dimitit?
Quin pes hauria de tenir Twitter en la política local?
Et sembla bé com ha reaccionat tot el seu voltant?
Vols afegir alguna cosa més?

Vols llegir més…?

ENQUESTA | 25-N: Què en penses de la “violència masclista”?

ENQUESTA | 25-N: Què en penses de la “violència masclista”?

Aquest divendres, dia 25 de novembre, és el Dia Internacional Contra les Violències Masclistes, tot i semblar que cada vegada hi ha més conscienciació i sensibilització social envers el tema, les dades no ho plasmen així. Fins a dia d’avui dia han mort 15 dones per violència masclista i únicament dues d’elles havien interposat una denúncia prèvia a l’assassinat; segons fonts del Departament d’Interior de la Generalitat.

Tornen les enquestes de BellaterraDiari!

Tornen les enquestes de BellaterraDiari!

Ja han passat uns dies des que vam posar fi a la Festa Major de Bellaterra 2021, una festivitat que va generar múltiples i diverses opinions per part d’organitzadors, veïnat i entitats, que ens van fer una valoració per BellaterraDiari. Ara volem que tu, ens en diguis la teva, a través de la primera enquesta de BellaterraDiari!

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: