Un treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa. Quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís, poc abans de les 10:15 del matí, l’home de 43 anys ja es trobava en un estat molt greu.

Al lloc dels fets es va traslladar a les patrulles de la comissaria de Sabadell, efectius de la Unitat  d’Investigació de la comissaria de Sabadell, unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i  indicatius de bombers.Els mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

FOTO: Carretera C-58 | ACN