Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

by | oct. 27, 2021 | Successos

Un treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa. Quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís, poc abans de les 10:15 del matí, l’home de 43 anys ja es trobava en un estat molt greu.

Al lloc dels fets es va traslladar a les patrulles de la comissaria de Sabadell, efectius de la Unitat  d’Investigació de la comissaria de Sabadell, unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i  indicatius de bombers.Els mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

FOTO: Carretera C-58 | ACN

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: