El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

by | oct. 28, 2021 | Sant Cugat, Societat

Més parcs públics a les ciutat, una desició presa per la Generalitat i molt ben acollida pels partits polítics de Sant Cugat; en excepció del grup de Ciutadans. De fet, 60 de les 80 hectàrees del famós golf de Sant Joan es convertirà en un parc públic, concretament es preservaran com un “parc-corredor de biodiversitat entre Collserola i la Serra de Galliners”. Tot i la bona notícia, i la celebració d’aquesta entre els grups municipals, entitats ecologistes han mostrat la seva preocupació “què passarà amb les 20 hectàrees restants?”, pregunten.

Davant la situació, la majoria partits polítics van rebre molt bé la notícia, de fet, des de Junts per Sant Cugat (juntsxstc) asseguren que és un espai important “estem satisfets perquè s’arribin a acords”; declara la portaveu del grup, Carmela Fortuny. Des d’Esquerra Republicana (ERC), celebren que l’incasòl hagi deixat de costat la proposta de fer un nou camp de golf. Paral·lelament, el primer secretari del Partit Socialista (PSC), Pere Soler, mostra la seva satisfacció i descarta la posada en marxa d’un camp de golf, el qual titlla de “insostenible i altament elitista”. En una línia similar es mostren la CUP, “No podem més que celebrar que el vicepresident Puigneró hagi rectificat la postura inicial i hagin vist la importància biològica i ecològica d’aquest espai”.

En contra, desmarcant-se de totes les altres postures, des del grup de Ciutadans, lamenten que “no s’hagi trobat cap promotor per recuperar el camp de golf”. El seu portaveu, Aldo Ciprián, lamenta que no s’hagi trobat cap promotor per recuperar el camp de golf, ja que “podria portar nova activitat econòmica a través del usuaris i ser un nou referent turístic de Sant Cugat, a més de mantenir net el sotabosc de la zona”.

En general, però hi ha hagut una bona rebuda de la nova proposta emesa pel vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, el passat 20 d’octubre.

FOTO: Camp de golf de Sant Joan | Tot Sant Cugat

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: