El Consell Plenari del Pla Estratègic de Ciutat (PEC) per al 2030 es va reunir aquest dijous, dia 27 d’octubre. En l’acte es van explicar les principals línies d’actuació del Pla, el treball realitzat fins a dia d’avui i les propores fases d’un futur pròxim.

Van deixar constància dels seus principals objectius: En primer lloc, generar un consens entre tots els principals agents de Cerdanyola per poder fer front a les principals problemàtiques de la ciutat. En segon lloc, aportar un impuls a l’agenda de canvi a mig i llarg termini liderada pel propi Ajuntament. D’altra banda, ordenar i posar en relació diferents accions, actuacions, plans o programes que coincideixen en una mateixa línia estratègica. Per últim, prioritzar una sèrie de projectes estratègics per tal d’integrar-los progressivament en les direccions polítiques i tècniques dels diferents serveis municipals fent-ne partícips els diferents actors implicats.

L’acte va està presidit per l’alcalde de la Cerdanyola, Carles Cordón, i va comptar amb la participació dels i les representants dels grups polítics municipals, dels grups de treball del Pla, de la Vicerectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Carme Miralles, i del Cap de l’Àrea de Governança de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de l’AMB, Marc Martí.

En aquest sentit, l’elaboració del Pla Estratègic de Cerdanyola del Vallès 2030 s’emmarca dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i és el full de ruta per al desenvolupament de la ciutat al llarg dels propers 10 anys. El PEC va assenyalar els importants reptes als que ha de fer front la ciutat en els propers anys, a través de 7 grans reptes que es concreten amb 28 objectius estratègics i 53 línies d’actuació que seran desenvolupats a la fase d’implementació del Pla.

Aquí podeu veure la totalitat de l’acte

FOTO: Acte del PEC el passat dijous 27 d’octubre | PAU BERENGUER