El mes d’octubre del 2021 us preguntàvem què en pensàveu de la recent dimissió de la vocal de Cultura Mei Barceló, arrel d’una polèmica sorgida a la xarxa social Twitter, que es va concretar en la seva dimisió el 18 d’octubre del 2021.

L’origen de la polèmica va ser una suposada piulada xenòfoba que ella hauria fet, però de la qual Barceló es desvinculava completament. En l’enquesta us preguntàvem si crèieu que era correcta la seva dimissió, quina influència i connexions hauria d’haver-hi entre Twitter i la vida real. I, a més, si crèieu que la reacció de tot el seu voltant (president, veïnat, govern…) havia estat l’adequada, o bé crèieu que s’hauria d’haver condemnat més o, per contra, que se li havia donat massa importància.

Durant el mes de novembre l’enquesta la vàreu obrir 582 persones i es varen recollir 26 participacions. A continuació us deixem amb els resultats.

Alguns dels comentaris que s’han recollit han estat “qui té un càrrec públic ha de ser molt curós amb el que diu i com ho diu. L’opinió no està renyida amb les bones formes i no cal ferir a ningú”. D’altra banda, s’han rebut crítiques a com de públic s’ha fet tot el procés i a la necessitat de deixar certes qüestions en l’àmbit privat.

Finalment, un veí o veïna ha opinat que: “una cosa és la seva feina institucional, on no sembla adequat fer aquest tipus d’escrits, i l’altra és l’aspecte personal que ha de quedar del tot preservat. Dimitir és el que pertoca i no cal fer més comentaris ni acarnissaments”.