Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

by | nov. 2, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre. Per fer-ho, retratar la situació hem comptat amb la veu de Jordi Hernández, informàtic del comissionat del rector, l’expert ha creat reflexions i ha posat damunt la taula interrogants que encara no se’ls ha trobat resposta: “el sistema de seguretat la UAB era prou fort?”.

D’altra banda, també parlem de la dimissió de la vocal de cultura, Mei Barceló; també us expliquem què va passar al ple de l’EMD, celebrat el passat 28 d’octubre, fem referència al Taller de Compostatge i el projecte reactivat de macrobarri al Sincrotró. Finalment, coincidint amb els quatre anys del referèndum de l’1 d’octubre detallen com es va commemorar aquí a Bellaterra.

Consulteu aquí el diari en paper:

FOTO: Edició de BellaterraDiari en paper | Redacció

Vols llegir més…?

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

Nou BellaterraDiari en paper del mes de febrer!

Nou BellaterraDiari en paper del mes de febrer!

No vàreu veure l’edició en paper del mes de febrer? Aquí podeu recuperar-la des d’allà on estigueu. Un resum del mes de febrer a Bellaterra, amb les notícies més destacades i en format paper a les vostres bústies.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: