Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre. Per fer-ho, retratar la situació hem comptat amb la veu de Jordi Hernández, informàtic del comissionat del rector, l’expert ha creat reflexions i ha posat damunt la taula interrogants que encara no se’ls ha trobat resposta: “el sistema de seguretat la UAB era prou fort?”.

D’altra banda, també parlem de la dimissió de la vocal de cultura, Mei Barceló; també us expliquem què va passar al ple de l’EMD, celebrat el passat 28 d’octubre, fem referència al Taller de Compostatge i el projecte reactivat de macrobarri al Sincrotró. Finalment, coincidint amb els quatre anys del referèndum de l’1 d’octubre detallen com es va commemorar aquí a Bellaterra.

Consulteu aquí el diari en paper:

FOTO: Edició de BellaterraDiari en paper | Redacció