Aquest dijous 4 de novembre, Albert Pont, el president del Cercle Català de Negocis (CCN) presentarà el seu llibre Via única, el qual descriu un pla estratègic per a fer efectiva la independència de Catalunya segons el dret internacional. En aquest sentit, Pont és expert en el dret i relacions internacionals i en la successió d’estats. La presentació és organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i se celebrarà a les 19 h al Centre Cívic de Bellaterra ubicat a la plaça del Maragall.

El llibre consisteix en un manual on s’explica el camí per poder aconseguir una suposada independència. A causa del contingut i per motius de prevenció, des del secretariat de l’ANC asseguren que el llibre “s’ha editat en una editorial de Luxemburg per possibles motius de repressió”.

D’altra banda, cal recordar que el Cercle Català de Negocis ha estat pioner en moltes accions, per exemple, en denunciar el dèficit fiscal, demostrar la viabilitat d’una Catalunya Estat, o bé fer una col·laboració amb el Llibre Blanc del Consell per a la Transició Nacional o el referèndum.

Cartell de la presentació del llibre | ANC

FOTO: Centre Cívic de Bellaterra | Redacció