Albert Pont presenta el seu llibre al Centre Cívic de Bellaterra

by | nov. 2, 2021 | Cultura

FOTO PORTADA: El Centre Cívic de Bellaterra serà un dels dos punts de recollida | EMD Bellaterra

Aquest dijous 4 de novembre, Albert Pont, el president del Cercle Català de Negocis (CCN) presentarà el seu llibre Via única, el qual descriu un pla estratègic per a fer efectiva la independència de Catalunya segons el dret internacional. En aquest sentit, Pont és expert en el dret i relacions internacionals i en la successió d’estats. La presentació és organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i se celebrarà a les 19 h al Centre Cívic de Bellaterra ubicat a la plaça del Maragall.

El llibre consisteix en un manual on s’explica el camí per poder aconseguir una suposada independència. A causa del contingut i per motius de prevenció, des del secretariat de l’ANC asseguren que el llibre “s’ha editat en una editorial de Luxemburg per possibles motius de repressió”.

D’altra banda, cal recordar que el Cercle Català de Negocis ha estat pioner en moltes accions, per exemple, en denunciar el dèficit fiscal, demostrar la viabilitat d’una Catalunya Estat, o bé fer una col·laboració amb el Llibre Blanc del Consell per a la Transició Nacional o el referèndum.

Cartell de la presentació del llibre | ANC

FOTO: Centre Cívic de Bellaterra | Redacció

Vols llegir més…?

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: