Albert Pont presenta el seu llibre al Centre Cívic de Bellaterra

by | nov. 2, 2021 | Cultura

FOTO PORTADA: El Centre Cívic de Bellaterra serà un dels dos punts de recollida | EMD Bellaterra

Aquest dijous 4 de novembre, Albert Pont, el president del Cercle Català de Negocis (CCN) presentarà el seu llibre Via única, el qual descriu un pla estratègic per a fer efectiva la independència de Catalunya segons el dret internacional. En aquest sentit, Pont és expert en el dret i relacions internacionals i en la successió d’estats. La presentació és organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i se celebrarà a les 19 h al Centre Cívic de Bellaterra ubicat a la plaça del Maragall.

El llibre consisteix en un manual on s’explica el camí per poder aconseguir una suposada independència. A causa del contingut i per motius de prevenció, des del secretariat de l’ANC asseguren que el llibre “s’ha editat en una editorial de Luxemburg per possibles motius de repressió”.

D’altra banda, cal recordar que el Cercle Català de Negocis ha estat pioner en moltes accions, per exemple, en denunciar el dèficit fiscal, demostrar la viabilitat d’una Catalunya Estat, o bé fer una col·laboració amb el Llibre Blanc del Consell per a la Transició Nacional o el referèndum.

Cartell de la presentació del llibre | ANC

FOTO: Centre Cívic de Bellaterra | Redacció

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: