Rècord de parelles a la Lliga d’Hivern de Pàdel del Club Bellaterra!

by | nov. 3, 2021 | Comerços Amics

El Club Bellaterra ja ha engegat la 14a Lliga de Pàdel d’Hivern. Amb 98 parelles inscrites, una xifra rècord mai assolida fins el moment, la competició va començar el 25 d’octubre passat i s’allargarà fins el 5 de març, data en la qual se celebraran les finals. 

El format de la competició és el d’una lliga regular + el Play-Off de les 8 millors parelles. La fase de “lligueta” serà fins el 7 de febrer i després vindrà la “Play-Off”, que serà fins el 5 de març. Els usuaris de la lliga dividits en 4 categories masculines, 3 mixtes i 2 femenines, podran gaudir de dues pistes de pàdel noves.

La Lliga d’Hivern de Pàdel del Club Bellaterra té un cost de 25 euros per socis i sòcies del Club Bellaterra i 57 euros per a no-socis i es juga de forma íntegre a les instal·lacions del Club Bellaterra. Pel que fa als premis, els guanyadors i guanyadores reben obsequis i trofeus i les parelles es posen d’acord per tancar l’hora del partit, tot coordinat pel responsable de Pàdel del Club Bellaterra, Adrià Mas.

FOTO: Una parella de pàdel al Club Bellaterra | Pau Berenguer

Club Bellaterra

Adreça: Plaça del Pi, 3 Bellaterra

Telèfon935 80 25 42

Web: www.club-bellaterra.com

Instagram

Facebook

Youtube

Un grup de pàdel al Club Bellaterra | Pau Berenguer
Un grup de pàdel al Club Bellaterra | Pau Berenguer

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: