La Farmàcia de Bellaterra engega una campanya per millorar la salut mental

by | nov. 3, 2021 | Comerços Amics

Coneixes els factors de risc de la salut mental? La Farmàcia de Bellaterra ha engegat una campanya d’atenció i conscienciació de la salut mental per a tots els bellaterrencs I bellaterrenques.

La campanya s’anomena “PotencialMENT” i vol evitar el deteriorament neurològic precoç. Les farmacèutiques ja estan atenent a veïns i veïnes que volen conèixer com funciona el nostre cervell i ajudar a que cadascú identifiqui els seus factors de risc, per tal de, en la mesura del possible, corregir-los. La iniciativa va enfocada a persones joves amb molt d’estrès, o bé a persones grans que han patit un deteriorament de les connexions dels seus neurotransmissors.

Amb tot, us poden indicar quins aliments tendeixen a inflamar l’organisme, consells per millorar l’alimentació, cuidar la salut bucal i digestiva, reduir tan com sigui possible l’estrès, evitar l’obesitat, un entorn tòxic o aprendre com controlar el dolor i la inflamació. L’objectiu final és identificar els factors de risc del tipus de vida que portem i conèixer quins hàbits saludables podem seguir per tal de tenir uns bons nivells de serotonina, melatonina i cortizol, entre altres. Unes hormones que es consideren clau pel que fa a la salut mental.

Farmàcia Marta Caus de Bellaterra

Adreça: Plaça del Pi, 5 Bellaterra

Telèfon936 91 46 55 / 609 739 469

Correu: serveis@lafarmaciadebellaterra.com

Web: www.lafarmaciadebellaterra.com

Instagram

Facebook

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: