Coneixes els factors de risc de la salut mental? La Farmàcia de Bellaterra ha engegat una campanya d’atenció i conscienciació de la salut mental per a tots els bellaterrencs I bellaterrenques.

La campanya s’anomena “PotencialMENT” i vol evitar el deteriorament neurològic precoç. Les farmacèutiques ja estan atenent a veïns i veïnes que volen conèixer com funciona el nostre cervell i ajudar a que cadascú identifiqui els seus factors de risc, per tal de, en la mesura del possible, corregir-los. La iniciativa va enfocada a persones joves amb molt d’estrès, o bé a persones grans que han patit un deteriorament de les connexions dels seus neurotransmissors.

Amb tot, us poden indicar quins aliments tendeixen a inflamar l’organisme, consells per millorar l’alimentació, cuidar la salut bucal i digestiva, reduir tan com sigui possible l’estrès, evitar l’obesitat, un entorn tòxic o aprendre com controlar el dolor i la inflamació. L’objectiu final és identificar els factors de risc del tipus de vida que portem i conèixer quins hàbits saludables podem seguir per tal de tenir uns bons nivells de serotonina, melatonina i cortizol, entre altres. Unes hormones que es consideren clau pel que fa a la salut mental.

Farmàcia Marta Caus de Bellaterra

Adreça: Plaça del Pi, 5 Bellaterra

Telèfon936 91 46 55 / 609 739 469

Correu: serveis@lafarmaciadebellaterra.com

Web: www.lafarmaciadebellaterra.com

Instagram

Facebook