Premi Nacional de Comunicació a la Facultat de Comunicació de la UAB

by | nov. 3, 2021 | Societat

La Generalitat atorga una menció honorífica a la Facultat de Comunicació, emmarcada en els Premis Nacionals de Comunicació. S’atribueix al centre, ja que coincideix amb els 50 anys de la seva trajectòria: “va ser pioner en oferir estudis universitaris oficials de periodisme, publicitat, relacions públiques i comunicació audiovisual”, deixa palès la Generalitat. En aquesta línia destaca que el centre és “un referent per a moltes generacions professionals del país”.

D’altra banda, el jurat també ha assignat els següents premis: a Carles Porta pel programa de ‘Crims‘ en la categoria de radiodifusió; el programa de ‘Polònia‘ de TV3, en la de televisió; a la revista Sapiens, en la de premsa escrita; a FILMIN en l’àmbit de Mitjans d’Arrel Digital i a les campanyes del sistema de Salut de Catalunya a causa de la comunicació durant la primera onada de pandèmia de la Covid-19. Finalment, CugatMedia ha rebut el guardó en la categoria de Comunicació de Proximitat i a la periodista Júlia Otero.

Els Premis Nacionals van ser creats l’any 1999 amb motiu del 75è aniversari del naixement de la primera emissió regular de Ràdio a Catalunya, amb l’objectiu d’atorgar un reconeixement en el marc de la comunicació i a la llengua catalana.

Cal remarcar que per primera vegada, el jurat dels premis ha estat format en perspectiva de gènere.

FOTO: Aula de la Universitat Autònoma de Barcelona | Redacció

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: