El grup de música “AlQuadrat“, nascut a Sant Quirze del Vallès, però ben proper a Bellaterra, ha anunciat a través de les xarxes socials que tornaran a produir música. La banda va néixer l’any 2009 i va mantenir viva fins al 2016, quan els integrants del grup van decidir agafar camins diferents. “AlQuadrat” són sis components que amb la fusió de tots els sons aconsegueixen crear un estil que barreja la rumba, l’ska, el reggae i el pop, tot i que asseguren que “no volen encasellar-se en un estil concret”.

Fa poc més d’una setmana anuncien per xarxes socials que tornaran a produir música i les respostes dels seguidors i seguidores van ser colpidores. El Goku, una de les veus del grup, explica que la idea va néixer d’una broma que va acabar convertint-se amb quelcom tangible: “vam veure la notícia del Canto Del Loco i ens vam animar”.

Captura de pantalla del perfil d’instagram d’Alquadrat

Avui dia, els qui estan a primera línia del projecte són els dos cantants del grup: l’Àlex i el Goku, els qui estan maquetant les noves cançons del projecte, “junts, com ho fèiem al principi”, retira l’Àlex. Treballen plegats, cuidant el projecte i a foc lent “no tenim pressa per pujar els escenaris, volem sentir-nos a gust en tot moment”, afegeix el cantant.

Per a tots dos Alquadrat és casa, l’Àlex el defineix com a “festiu, alegre, despreocupat i implicat; ja que volem trencar barreres però alhora d’una forma compromesa”. D’altra banda el Goku descriu el grup de la següent manera: “és una música senzilla i simple, però alhora molt important perquè està ben feta. Les lletres expliquen històries i et mouen per dins. Va quedar demostrat en l’últim comiat. Per tant, Al Quadrat, també és sinceritat“.