La nova campanya de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, sota el lema “Abans érem necessàries, però ara, #SomImprescindibles” reivindica la contribució i el treball de les organitzacions del tercer sector social a l’hora de donar resposta a la greu crisi social derivada de la pandèmia. Aquesta està disponible fins a el dia 11 de novembre.

La campanya gira al voltant dels següents temes: l’alimentació, l’habitatge, treball, la bretxa digital, el suport a l’autonomia personal i la salut mental. També, posa la lupa en els col·lectius més colpejats per la Covid-19 (infància, joves, dones, persones grans, migrades i amb discapacitat) per fer visible els estralls de la pandèmia. 

Els materials de difusió que s’utilitzen són un espot de televisió, una falca de ràdioanunci per a premsa, creativitats per a les xarxes socials i sis càpsules de vídeo.

En aquest sentit, #SomImprescindibles vol posar rostre al conjunt del tercer sector social: les persones que reben suport de les entitats socials, les professionals i les voluntàries. De fet, cada vegada, tal com indiquen des de la Taula Rodona són més les persones que en formen part; així ho plasmen els números: “més de 800.000 persones en situació vulnerable han hagut de recórrer a les entitats socials i el 30% mai ho havia fet abans”.

FOTO: Cartell taula del tercer sector | CEDIDA