Nova campanya per valorar la tasca del tercer sector en l’escenari de pandèmia

by | nov. 4, 2021 | Societat

La nova campanya de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, sota el lema “Abans érem necessàries, però ara, #SomImprescindibles” reivindica la contribució i el treball de les organitzacions del tercer sector social a l’hora de donar resposta a la greu crisi social derivada de la pandèmia. Aquesta està disponible fins a el dia 11 de novembre.

La campanya gira al voltant dels següents temes: l’alimentació, l’habitatge, treball, la bretxa digital, el suport a l’autonomia personal i la salut mental. També, posa la lupa en els col·lectius més colpejats per la Covid-19 (infància, joves, dones, persones grans, migrades i amb discapacitat) per fer visible els estralls de la pandèmia. 

Els materials de difusió que s’utilitzen són un espot de televisió, una falca de ràdioanunci per a premsa, creativitats per a les xarxes socials i sis càpsules de vídeo.

En aquest sentit, #SomImprescindibles vol posar rostre al conjunt del tercer sector social: les persones que reben suport de les entitats socials, les professionals i les voluntàries. De fet, cada vegada, tal com indiquen des de la Taula Rodona són més les persones que en formen part; així ho plasmen els números: “més de 800.000 persones en situació vulnerable han hagut de recórrer a les entitats socials i el 30% mai ho havia fet abans”.

FOTO: Cartell taula del tercer sector | CEDIDA

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: