Mor Maria Antonia Marcet, la senyora García-Planas

by | nov. 5, 2021 | Societat

Una referent per a Bellaterra, Maria Antonia Marcet Figueras, coneguda com la senyora García-Planas, va morir ahir al migdia amb 93 anys. Marcet sempre ha estimat el poble i s’hi havia sentit com a casa, tot i que va néixer a Sabadell l’any 1928. Ella era provinent d’una família que es dedicava al tèxtil, però de ben petita, cap als anys 30 (just abans de la Guerra Civil) va mantenir el primer contacte amb Bellaterra, ja que amb la seva família venien amb tren a passar el dia. Al cap de vint anys van instal·lar-se com a estiuejants i, més endavant, concretament l’any 1971, decideixen construir una casa. Una dona valenta, emprenedora, sense mai cap prejudici deixa una nissaga d’onze fills.

La família es consagrarà al Tanatori de Sabadell, ubicat a la ronda d’Orient, 71; a partir de les 13h d’aquest divendres, 5 de nombre. D’altra banda, la cerimònia se celebrarà demà, 6 de novembre, a les 10h a l’església de Sant Fèlix de Sabadell.

Des de BellaterraDiari volem fer arribar a la seva família i amics el nostre condol.

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: