Una referent per a Bellaterra, Maria Antonia Marcet Figueras, coneguda com la senyora García-Planas, va morir ahir al migdia amb 93 anys. Marcet sempre ha estimat el poble i s’hi havia sentit com a casa, tot i que va néixer a Sabadell l’any 1928. Ella era provinent d’una família que es dedicava al tèxtil, però de ben petita, cap als anys 30 (just abans de la Guerra Civil) va mantenir el primer contacte amb Bellaterra, ja que amb la seva família venien amb tren a passar el dia. Al cap de vint anys van instal·lar-se com a estiuejants i, més endavant, concretament l’any 1971, decideixen construir una casa. Una dona valenta, emprenedora, sense mai cap prejudici deixa una nissaga d’onze fills.

La família es consagrarà al Tanatori de Sabadell, ubicat a la ronda d’Orient, 71; a partir de les 13h d’aquest divendres, 5 de nombre. D’altra banda, la cerimònia se celebrarà demà, 6 de novembre, a les 10h a l’església de Sant Fèlix de Sabadell.

Des de BellaterraDiari volem fer arribar a la seva família i amics el nostre condol.