El gran recapte d’aliments arriba a Bellaterra

by | nov. 8, 2021 | Societat

Com cada any, s’impulsa el gran recapte d’aliments, un dels més solidaris i més importants en l’àmbit de Catalunya, aquest se celebrarà del 19 al 27 de novembre i es podran fer les donacions d’aliments al comerç de proximitat de Bellaterra. El gran recapte consisteix a mobilitzar la ciutadania perquè participi fent donacions en els punts de recollida habilitats en els establiments alimentaris. Aquestes donacions permeten als Bancs dels Aliments adquirir i distribuir aliments que contribueixen a garantir el dret a l’alimentació de les persones en situació de precarietat alimentària.

Enguany serà la 13a edició, com a conseqüència directa de la pandèmia; com l’any passat el Gran Recapte estarà també en format virtual i serà operatiu durant un mes: del dia 11 de novembre fins a l’11 de desembre. Consisteix en donacions monetàries fetes al web, a les línies de caixa dels supermercats, a mercats i als petits comerços, es destinaran a la compra i distribució d’aliments.

La campanya del Gran Recapte es duu a terme simultàniament pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya.

Des de l’AMIC, associació de mitjans d’informació i comunicació, d’on BellaterraDiari en formem part, es col·labora amb el gran recapte.

FOTO: Cistella d’alimnents de gran recapte d’aliments | REDACCIÓ

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: