4 detinguts per dos robatoris violents a Sant Cugat

by | nov. 9, 2021 | Societat

Els Mossos d’Esquadra notifiquen la detenció de quatre presumptes autors, dos d’ells menors d’edat, de dos robatoris amb presumpta violència i intimidació al barri de Mira-sol (Sant Cugat). Sembla que els detinguts van amenaçar a les víctimes amb un ganivet i els van sostreure els patinets elèctrics, diners i mòbils. Els agents els van detenir el mateix dia del robatori, el passat 5 de novembre, dia i els dos arrestats majors d’edat han ingressat a presó.

Els dos menors van passar a disposició judicial davant de la Fiscalia de Menors, i els dos detinguts majors d’edat van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia, el qual va decretar ingrés a presó.

FOTO: Mossos d’Esquadra

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: