Rebuig cap a les noves mesures d’accés al campus de la UAB, palès en una recollida de signatures

by | nov. 9, 2021 | Societat

Més de mil signatures, de moment, per canviar els accessos al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona amb seu a Bellaterra. El seu objectiu és arribar a 1.500 i és que personal de la UAB i estudiants del campus volen aturar les noves mesures imposades el mes de juliol: d’una banda va tallar la circulació l’Eix Central (via de sortida dels autobusos del campus i de vehicles cap a la C-58 i cap a Cerdanyola) i d’altra banda es tallava l’accés al campus per la Facultat de Veterinària, a través del carrer Can Miró de Bellaterra (accés directe des de Bellaterra i la rotonda que s’arriba des de Sabadell).

Els signants estan en desacord amb les noves decisions en matèria de trànsit i l‘objectiu final és que les institucions implicades: Rectorat de la UAB i Ajuntament de Cerdanyola i l’EMD de Bellaterra, reverteixin aquestes mesures i facilitin el “retorn de la normalitat al Campus de Bellaterra de la UAB”.

Més enllà de les Facultats de la UAB, també es troba afectada la comunitat educativa de l’escola de primària l’Escoleta i l‘Institut Pere Calders, ja que per accedir-hi utilitzaven algunes d’aquestes vies,

Major aglomeració de vehicles i contaminació en altres vies

Els afectats deixen constància que s’han generat conseqüències que desafavoreixen l’entorn, una major aglomeració de vehicles, més contaminació i menys sensibilitat cap al medi ambient.

Cal recordar que dins del campus de la UAB i conviuen prop de 45.000 persones que realitzen la seva activitat majoritàriament entre les 8h i les 21h; hores puntes on es produeixen més obstacles.

FOTO: Eix central de la Universitat Autònoma | Pau Berenguer

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: