340 alumnes confinats en una escola al costat de Bellaterra

by | nov. 10, 2021 | Societat

Un total de 339 alumnes i 5 professors del Pureza de María estan confinats a causa de diversos brots de coronavirus. Tots els grups de Primària estan confinats pel brot, que també afecta algunes aules d’infantil. És l’escola de Catalunya amb més alumnes confinats. Segons el centre, els contagis es van començar a disparar després del cap de setmana de la Castanyada i ho atribueixen a les festes de Halloween i en els últims deu dies s’han detectat 41 positius. L’escola assegura que tots els casos són asimptomàtics. 

El Pureza de María, que té al voltant de 1.100 alumnes, ha engegat els protocols marcats des dels serveis d’epidemiologia de la Generalitat de Catalunya i a hores d’ara encara s’estan realitzant proves per detectar més casos. Les classes dels grups efectats s’estan realitzant online. Es tracta de l’afectació més gran en una escola de Sant Cugat des de l’inici del curs.

Escoles de Sant Cugat

En tots els centres de Sant Cugat hi ha 418 persones confinades, comptant els casos del Pureza de María. A més, s’han detectat 52 positius. Els altres centres afectats són el Thau, el Viaró, el Pla i Farreras, l’Europa, l’Angeleta Ferrer i el Pi d’en Xandri. 

FOTO: Escola Sant Cugat Pureza María | Cedida

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: