Un total de 339 alumnes i 5 professors del Pureza de María estan confinats a causa de diversos brots de coronavirus. Tots els grups de Primària estan confinats pel brot, que també afecta algunes aules d’infantil. És l’escola de Catalunya amb més alumnes confinats. Segons el centre, els contagis es van començar a disparar després del cap de setmana de la Castanyada i ho atribueixen a les festes de Halloween i en els últims deu dies s’han detectat 41 positius. L’escola assegura que tots els casos són asimptomàtics. 

El Pureza de María, que té al voltant de 1.100 alumnes, ha engegat els protocols marcats des dels serveis d’epidemiologia de la Generalitat de Catalunya i a hores d’ara encara s’estan realitzant proves per detectar més casos. Les classes dels grups efectats s’estan realitzant online. Es tracta de l’afectació més gran en una escola de Sant Cugat des de l’inici del curs.

Escoles de Sant Cugat

En tots els centres de Sant Cugat hi ha 418 persones confinades, comptant els casos del Pureza de María. A més, s’han detectat 52 positius. Els altres centres afectats són el Thau, el Viaró, el Pla i Farreras, l’Europa, l’Angeleta Ferrer i el Pi d’en Xandri. 

FOTO: Escola Sant Cugat Pureza María | Cedida