Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola detenen un home per set robatoris amb força en establiments comercials de Barberà del Vallès. El presumpte autor, de 23 anys, qui vivia en una nau ocupada a Barberà, va entrar a robar fins a quatre vegades al mateix establiment on va sostreure més de 1.200 euros i objectes valorats al voltant dels 2 mil euros.

La Unitat d’Investigació de Cerdanyola del Vallès va detectar un augment de robatoris a la zona nord de Barberà des de l’estiu d’enguany. La modalitat delictiva emprada coincidia en tots els casos: els autors forçaven l’entrada fent palanca i, majoritàriament a primera hora del matí.

El detingut tenia antecedents de robatoris, quatre d’ells en la mateixa botiga, comesos des del juliol fins al setembre.

El presumpte autor, de nacionalitat marroquina, va passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció de Sabadell, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se quan sigui requerit.

FOTO: Robatori amb palanca | Mossos d’Esquadra