Set robatoris amb força en comerços a Barberà

by | nov. 11, 2021 | Sense categoria, Societat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola detenen un home per set robatoris amb força en establiments comercials de Barberà del Vallès. El presumpte autor, de 23 anys, qui vivia en una nau ocupada a Barberà, va entrar a robar fins a quatre vegades al mateix establiment on va sostreure més de 1.200 euros i objectes valorats al voltant dels 2 mil euros.

La Unitat d’Investigació de Cerdanyola del Vallès va detectar un augment de robatoris a la zona nord de Barberà des de l’estiu d’enguany. La modalitat delictiva emprada coincidia en tots els casos: els autors forçaven l’entrada fent palanca i, majoritàriament a primera hora del matí.

El detingut tenia antecedents de robatoris, quatre d’ells en la mateixa botiga, comesos des del juliol fins al setembre.

El presumpte autor, de nacionalitat marroquina, va passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció de Sabadell, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se quan sigui requerit.

FOTO: Robatori amb palanca | Mossos d’Esquadra

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: