Pont presenta el llibre ‘Via Única’, on descriu les bases per construir una possible Catalunya independent

by | nov. 12, 2021 | Cultura

Albert Pont, president del Cercle Català Negocis, va presentar el seu llibre ‘Via Única’, el passat 4 de novembre; organitzat per l’Assamblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra. L’autor va plantejar “com seria una possible independència catalana”, descrit a través d’una proposa innovadora. El llibre es pot trobat a la Llibreria Papers de Bellaterra.

A grans trets, el primer pas, segons Pont, hauria de ser crear un districte governamental (estil Washington DC) que sigui autosuficient i fàcilment defensable: “ha de contenir institucions públiques i governamentals, estacions de transport públic, antenes de telecomunicacions, mitjans de comunicació, policia pròpia; així com tenir recursos per defensar-se d’un possible atac”, detallava Pont.

Tanmateix, va exposar les  possibles intervencions espanyoles per desacreditar una suposada Catalunya independent, però Pont va explicar que es podrien contrarestar activant uns mecanismes de dret internacional davant les Nacions Unides.

Llibre ‘Via única’ d’Albert Pont

AL DESEMBRE, NOVES PROPOSTES

Durant el mes de desembre, encara no hi ha una data concreta, l’ANC de Bellaterra organitzarà una xerrada; Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Informació i exconseller de Cultura i mitjans de comunicació de la Generalitat de Catalunya.

FOTO: Llibreria Papers Bellaterra | Redacció

Vols llegir més…?

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: