Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

by | nov. 12, 2021 | Esports, Sense categoria, Societat

Arriba la 6a edició de la trobada de futbol solidària Cap Nen sense pilota‘, organitzada pel bellaterrenc Aleix Giol i que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil, aquest any organitzada al Centre d’Esports Sabadell F.C. En aquest sentit, enguany, tots els beneficis aniran íntegrament destinats a la investigació del d’aquest tipus de càncer; a través de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i l’Hospital Universitari Parc Taulí.

Per aconseguir generar beneficis, es durà a terme una competició el dia 23 de desembre, de 9 a 14h. En aquesta es realitzaran xuts de falta, llançament de penal, 1×1, vaselines, volea i circuit tècnic i un esmorzar. És una tradicional trobada on a través del lleure, l’aprenentatge i l’oci es pot recaptar beneficis econòmics.

S’hi pot participar a través de dos formats: en primer lloc, assistint en la Trobada de Futbol, d’altra banda, fent una donació a través del compte corrent del “Cap nen Sense Pilota” (ES63 0081 0398 8700 0213 5324)

Les inscripcions es poden fer per e-mail (capnensensepilota@gmail.com), Instagram (@cap_nen_sense_pilota) o mòbil (626597399) i les edats dels participants s’haurien de trobar entre els 5 fins als 16 anys.

A continuació podeu veure imatges i vídeos d’edicions passades.

FOTO: Un dels moments de cap nen sense pilota dels anys anteriors | Redacció

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: