Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

by | nov. 12, 2021 | Esports, Sense categoria, Societat

Arriba la 6a edició de la trobada de futbol solidària Cap Nen sense pilota‘, organitzada pel bellaterrenc Aleix Giol i que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil, aquest any organitzada al Centre d’Esports Sabadell F.C. En aquest sentit, enguany, tots els beneficis aniran íntegrament destinats a la investigació del d’aquest tipus de càncer; a través de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i l’Hospital Universitari Parc Taulí.

Per aconseguir generar beneficis, es durà a terme una competició el dia 23 de desembre, de 9 a 14h. En aquesta es realitzaran xuts de falta, llançament de penal, 1×1, vaselines, volea i circuit tècnic i un esmorzar. És una tradicional trobada on a través del lleure, l’aprenentatge i l’oci es pot recaptar beneficis econòmics.

S’hi pot participar a través de dos formats: en primer lloc, assistint en la Trobada de Futbol, d’altra banda, fent una donació a través del compte corrent del “Cap nen Sense Pilota” (ES63 0081 0398 8700 0213 5324)

Les inscripcions es poden fer per e-mail (capnensensepilota@gmail.com), Instagram (@cap_nen_sense_pilota) o mòbil (626597399) i les edats dels participants s’haurien de trobar entre els 5 fins als 16 anys.

A continuació podeu veure imatges i vídeos d’edicions passades.

FOTO: Un dels moments de cap nen sense pilota dels anys anteriors | Redacció

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: