Arriba la 6a edició de la trobada de futbol solidària Cap Nen sense pilota‘, organitzada pel bellaterrenc Aleix Giol i que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil, aquest any organitzada al Centre d’Esports Sabadell F.C. En aquest sentit, enguany, tots els beneficis aniran íntegrament destinats a la investigació del d’aquest tipus de càncer; a través de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i l’Hospital Universitari Parc Taulí.

Per aconseguir generar beneficis, es durà a terme una competició el dia 23 de desembre, de 9 a 14h. En aquesta es realitzaran xuts de falta, llançament de penal, 1×1, vaselines, volea i circuit tècnic i un esmorzar. És una tradicional trobada on a través del lleure, l’aprenentatge i l’oci es pot recaptar beneficis econòmics.

S’hi pot participar a través de dos formats: en primer lloc, assistint en la Trobada de Futbol, d’altra banda, fent una donació a través del compte corrent del “Cap nen Sense Pilota” (ES63 0081 0398 8700 0213 5324)

Les inscripcions es poden fer per e-mail (capnensensepilota@gmail.com), Instagram (@cap_nen_sense_pilota) o mòbil (626597399) i les edats dels participants s’haurien de trobar entre els 5 fins als 16 anys.

A continuació podeu veure imatges i vídeos d’edicions passades.

FOTO: Un dels moments de cap nen sense pilota dels anys anteriors | Redacció