FOTOS | Sant Martí se celebra amb èxit i s’apropa a una normalitat festiva

by | nov. 15, 2021 | Societat

Punt final a la Festa de tardor més especial dels últims anys a Cerdanyola del Vallès. Després de l’aturada en sec de celebracions que ha causat la pandèmia de la Covid-19, la Festa Major de Sant Martí d’enguany ha estat un punt d’inflexió en la recuperació de la normalitat festiva a la ciutat. L’èxit ha quedat palès en la participació en totes les activitats organitzades per la Comissió de festes i les entitats locals.

Us deixem un recull de fotos que mostren diferents propostes realitzades a la festa de Sant Martí: activitats infantils, campionats de ping-pong i d’escacs, taller de pintura dut a terme per l’associació d’artistes plàstics de Cerdanyola, entre moltes altres.

El plat fort de la jornada van ser el Correfoc i el contrapregó que van fer a la nit la colla de Joves diables de Cerdanyola del Vallès. El recorregut va començar a la plaça Sant Ramon i va acabar a la plaça Francesc Layret, on un dels membres de la colla de diables locals va emetre el tradicional i irònic contrapregó al balcó de l’Ajuntament. 

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: