Punt final a la Festa de tardor més especial dels últims anys a Cerdanyola del Vallès. Després de l’aturada en sec de celebracions que ha causat la pandèmia de la Covid-19, la Festa Major de Sant Martí d’enguany ha estat un punt d’inflexió en la recuperació de la normalitat festiva a la ciutat. L’èxit ha quedat palès en la participació en totes les activitats organitzades per la Comissió de festes i les entitats locals.

Us deixem un recull de fotos que mostren diferents propostes realitzades a la festa de Sant Martí: activitats infantils, campionats de ping-pong i d’escacs, taller de pintura dut a terme per l’associació d’artistes plàstics de Cerdanyola, entre moltes altres.

El plat fort de la jornada van ser el Correfoc i el contrapregó que van fer a la nit la colla de Joves diables de Cerdanyola del Vallès. El recorregut va començar a la plaça Sant Ramon i va acabar a la plaça Francesc Layret, on un dels membres de la colla de diables locals va emetre el tradicional i irònic contrapregó al balcó de l’Ajuntament.