La premsa de proximitat i els seus vincles i funcionalitats en el territori seran els temes que es tractaran a la tertúlia del Fòrum Bellaterra, prevista per aquest dijous 18 de novembre, a les 20h. L’associació cultural bellaterrenca ha organitzat aquesta nova xerrada per exposar, conèixer i debatre el dia a dia i funcions dels mitjans de comunicació més propers a la ciutadania. Una tertúlia que arribarà de la mà del Secretari General de l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació de Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes Balears) – Josep Ritort – i la comunicadora i directora del mitjà local BellaterraDiari – Laia Tardós

Ambdós ponents exposaran les funcions que desenvolupen els mitjans de comunicació, la situació actual del sector, riscos i reptes de futur per a editors, lectors i periodistes. Pel que fa a l’AMIC, es tracta del col·lectiu més representatiu dels mitjans de comunicació, bàsicament de proximitat i aglutina gairebé 500 mitjans en format digital i en paper arreu del territori i acumula 25 anys de vida al servei de les empreses editores de mitjans impresos i digitals, amb la ferma voluntat de consolidar un sistema empresarial mediàtic, solvent, plural, democràtic i fortament arrelat a la nostra societat.
L’acte serà, com sempre, al Centre Cívic de Bellaterra a les 20 hores i després hi haurà un sopar post-tertúlia al restaurant bellaterrenc UMAMI

Cartell de la Terúlia del Fòrum

FOTO: Cartell del debat a Bellaterra