La Premsa de Proximitat a debat aquest dijous

by | nov. 15, 2021 | Societat

La premsa de proximitat i els seus vincles i funcionalitats en el territori seran els temes que es tractaran a la tertúlia del Fòrum Bellaterra, prevista per aquest dijous 18 de novembre, a les 20h. L’associació cultural bellaterrenca ha organitzat aquesta nova xerrada per exposar, conèixer i debatre el dia a dia i funcions dels mitjans de comunicació més propers a la ciutadania. Una tertúlia que arribarà de la mà del Secretari General de l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació de Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes Balears) – Josep Ritort – i la comunicadora i directora del mitjà local BellaterraDiari – Laia Tardós

Ambdós ponents exposaran les funcions que desenvolupen els mitjans de comunicació, la situació actual del sector, riscos i reptes de futur per a editors, lectors i periodistes. Pel que fa a l’AMIC, es tracta del col·lectiu més representatiu dels mitjans de comunicació, bàsicament de proximitat i aglutina gairebé 500 mitjans en format digital i en paper arreu del territori i acumula 25 anys de vida al servei de les empreses editores de mitjans impresos i digitals, amb la ferma voluntat de consolidar un sistema empresarial mediàtic, solvent, plural, democràtic i fortament arrelat a la nostra societat.
L’acte serà, com sempre, al Centre Cívic de Bellaterra a les 20 hores i després hi haurà un sopar post-tertúlia al restaurant bellaterrenc UMAMI

Cartell de la Terúlia del Fòrum

FOTO: Cartell del debat a Bellaterra

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: