MediaMarkt pateix un robatori després de 48h d’obertura

by | nov. 15, 2021 | Societat

La cadena MediaMarkt va obrir una nova botiga a la rotonda de la C-58, ben aprop de Bellaterra; però poc més de 48 hores d’inaugurar-se ha patit un robatori; concretament aquest dissabte a les 5:45h de la matinada.

El grup d’assaltants ha encastat un vehicle a la botiga, concretament un Audi A3, a hores ni els Mossos ni la Policia no ha pogut realitzar cap estimació total del botí acaparat. Tanmateix, els lladres van optar per emportar-se la majoria de l’oferta d’objectes lleugers de l’establiment, tal com apunta el cos d’investigació, però encara no hi ha cap detingut. Tot i això, les fonts policials detallen que s’ha pogut identificar el vehicle de la fugida en el municipi de Ripollet.

La nova botiga de MediaMarkt va inaugurar-se aquest divendres, dia 12 de novembre, la qual ha contractat 60 professionals per treballar a la botiga; situada al Centre Comercial Via Sabadell. 

Aquesta cadena està present altres zones del Vallès, com per exemple a Terrassa o Sant Cugat, però és tracta del primer establiment de la cadena a Sabadell (ja és present a localitats com Terrassa o Sant Cugat). MediaMarkt prepara descomptes en els seus productes de fins al 21% el dia de la inauguració.

Cotxe encastat al MediaMarkt de | Crònica Global

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: