La cadena MediaMarkt va obrir una nova botiga a la rotonda de la C-58, ben aprop de Bellaterra; però poc més de 48 hores d’inaugurar-se ha patit un robatori; concretament aquest dissabte a les 5:45h de la matinada.

El grup d’assaltants ha encastat un vehicle a la botiga, concretament un Audi A3, a hores ni els Mossos ni la Policia no ha pogut realitzar cap estimació total del botí acaparat. Tanmateix, els lladres van optar per emportar-se la majoria de l’oferta d’objectes lleugers de l’establiment, tal com apunta el cos d’investigació, però encara no hi ha cap detingut. Tot i això, les fonts policials detallen que s’ha pogut identificar el vehicle de la fugida en el municipi de Ripollet.

La nova botiga de MediaMarkt va inaugurar-se aquest divendres, dia 12 de novembre, la qual ha contractat 60 professionals per treballar a la botiga; situada al Centre Comercial Via Sabadell. 

Aquesta cadena està present altres zones del Vallès, com per exemple a Terrassa o Sant Cugat, però és tracta del primer establiment de la cadena a Sabadell (ja és present a localitats com Terrassa o Sant Cugat). MediaMarkt prepara descomptes en els seus productes de fins al 21% el dia de la inauguració.

Cotxe encastat al MediaMarkt de | Crònica Global