Jordi Sulé guanya la cinquena edició del premi de fotografia de l’APLEC

by | nov. 24, 2021 | Societat

Aquest mes de novembre s’ha fet entrega dels Premis de fotografia, emmarcats al Cinquè Aplec de Sant Pau de Riu-Sec, organitzats per l’Agrupació de Foto Cine de Cerdanyola i Ripollet (AFOCER) i celebrats al Casal Pere Quart de Sabadell.

El primer premi se li va atorgar a Jordi Sulé per la seva fotografia “Agrupació Cultural Sardanista” i el segon premi va ser per Antonia Fuentes per la fotografia “Visita Guiada”. Durant tot l’acte va sonar la música del cantant i guitarrista Jordi ViñaLlonga.

Des de l’organització, una de les membres dels amics de Sant Pau de Riu-sec, Francina Carenes deixa palès el seu agraïment cap als participants i col·laboradors: “Gaudir de la vivència d’un retrobament amb tot l’esforç que suposa l’organització prèvia ens anima a seguir endavant”.

D’altra banda, Carenes vol enviar un missatge a l‘Ajuntament de Sabadell “perquè dinamitzi totes activitats d’aquest tipus, coincidint amb la futura Capitalitat Cultural de Sabadell”. Finalment, des de l’aplec sol·liciten la rehabilitació de la Rectoria, reprendre la recerca arqueològica, concloure les obres de l’església de l’Aplec i rehabilitar la masia Can Borrell.

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: