Una reflexió sobre el modus vivendi de l’actual societat en mans de Joan Manuel Tresserras, doctor en ciències de la informació per la UAB, exconseller de cultura. Aquest serà el tema que protagonitzarà la xerrada “El gran engany: el descrèdit de la política” al Centre Cívic de Bellaterra el pròxim 1 de desembre a les 19h, un debat organitzat per a l’Assemblea Nacional Catalana de Bellaterra (ANC).

En la trobada s’analitzarà, en perspectiva, Catalunya per poder plasmar els motius que han conduït a ser com és la societat actual. El seu principal objectiu és sotmetre a l’oient a una reflexió constant sobre “quin paper tenen les xarxes socials i quines són les simplificacions que aboquen a la polarització“, tal com assenyala l’ANC.

Cal recordar que JM Tresserras és el president de La Fundació Josep Irla, la qual estudia, debat i reflexiona sobre la societat dels Països Catalans, des d’una perspectiva d’esquerra independentista.

Des de l’organització reiteren que les places són limitades (per a complir les mesures sanitaries de la Covid-19) i es respectarà l’ordre d’arribada.

Cartell de la xerrada al Centre Cívic de Bellaterra |ANC

FOTO: Antoni Morral i Joan Manuel Tresserras al Centre Cívic de Bellaterra | Redacció