Nova sessió organitzada per la Unió de Veïns sobre l’autoconsum elèctric

by | nov. 24, 2021 | Societat

plaques fotovoltaiques

L’autoconsum elèctric és una bona mesura per contribuir amb el medi ambient. Així ho especifica la Unió de Veïns de Bellaterra i per aquest motiu impulsen una nova sessió d’autoconsum a l’Auditori de l’Escola Ramon Fuster, el pròxim dilluns 29 de novembre a les 7 de la tarda.

La xerrada té com objectiu conèixer les opinions dels veïns que ho gaudeixen. En aquesta també hi participarà un expert de l’empresa NucliSolar (assessoria, projecte i instal·lació d’energies renovables) i un altre de l’empresa +Millor Battery (fabricant de bateries) per informar sobre els avenços en aquest tipus de tecnologia i per a fer referència a les bateries que permeten acumular l’energia restant.

Per assistir a l’acte no és necessària una inscripció prèvia i es respectaran les mesures de seguretat establertes per a la Covid-19 en tot moment.

Un cop finalitzada la sessió, es durà a terme la primera convocatòria de l’Assemblea General de l’entitat serà a les 20h i la segona que serà a les 20.15h.

FOTO: Plaques fotovoltaiques | Unió de Veïns de Bellaterra

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: