L’autoconsum elèctric és una bona mesura per contribuir amb el medi ambient. Així ho especifica la Unió de Veïns de Bellaterra i per aquest motiu impulsen una nova sessió d’autoconsum a l’Auditori de l’Escola Ramon Fuster, el pròxim dilluns 29 de novembre a les 7 de la tarda.

La xerrada té com objectiu conèixer les opinions dels veïns que ho gaudeixen. En aquesta també hi participarà un expert de l’empresa NucliSolar (assessoria, projecte i instal·lació d’energies renovables) i un altre de l’empresa +Millor Battery (fabricant de bateries) per informar sobre els avenços en aquest tipus de tecnologia i per a fer referència a les bateries que permeten acumular l’energia restant.

Per assistir a l’acte no és necessària una inscripció prèvia i es respectaran les mesures de seguretat establertes per a la Covid-19 en tot moment.

Un cop finalitzada la sessió, es durà a terme la primera convocatòria de l’Assemblea General de l’entitat serà a les 20h i la segona que serà a les 20.15h.

FOTO: Plaques fotovoltaiques | Unió de Veïns de Bellaterra