Cerdanyola del Vallès impulsa un “joc literari“, el qual s’articula a través de 10 preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura. El joc es pot accedir a través de l’ordinador o del mòbil.

La nova eina virtual que mescla oci i cultura, ha estat impulsada pel Servei Local de Català i l’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei de Cultura.

Cerdanyola, territori literari és el segon joc creat des del Servei Local de Català. El primer, titulat Que no t’atrapi la bèstia!, va veure la llum coincidint amb el Roser de Maig d’enguany. En aquella ocasió el joc es va pensar per a difondre les entitats de cultura popular de Cerdanyola del Vallès i evitar que el Boc Manyut atrapés a les persones jugadores.

FOTO: Pantalla de mòbil | Pau Berenguer