La 7a edició del Premi Frederic Roda finalitza amb la guanyadora de ‘Lo Cutrisme’

by | nov. 26, 2021 | Cultura

La Diputació de Barcelona dona a conèixer la guanyadora de l’edició del Premi Frederic Roda de Teatre 2021, el qual es va fundar en record a l’intel·lectual bellaterrenc. La presentació s’ha organitzat juntament amb l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB), dotat amb 8.000 euros i l’edició del text, per a Cecília Navarro amb l’obra Lo cutrisme.

L’obra guanyadora consisteix en una reflexió sobre el món de l’art amb una estructura dramàtica de la qual el jurat n’ha destacat «l’originalitat i el ritme, amb una posada en escena que pot esdevenir un repte pel director teatral».

La guanyadora, Cecília Navarro s’ha format en arts escèniques al Teatre Sans de Palma de Mallorca i en el gènere poètic en tallers d’escriptura a la Llibreria Literanta de Palma i a l’Escriptorium de Sabadell. Cal recordar que el jurat del premi ha estat format per representants de diferents teatres de la demarcació de Barcelona i membres de l’ADB, que han decidit l’obra guanyadora entre 6 finalistes.

EL PREMI FREDERIC RODA

El Premi Frederic Roda es va crear l’any 2014 en memòria de qui fou una de les personalitats més influents en la vida teatral catalana, cofundador de l’Agrupació Dramàtica de Barcelona, sotsdirector de l’Institut del Teatre, actor, director, pedagog, dinamitzador i crític teatral.

L’any 2018 la Diputació de Barcelona va donar un nou impuls a aquest certamen convidant els representants dels espais escènics municipals a formar part del jurat.

FOTO: Frederic roda i M.Rosa Fàbregues en una de les representacions a les escalinates de l’església de Santa Creu

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: