La 7a edició del Premi Frederic Roda finalitza amb la guanyadora de ‘Lo Cutrisme’

by | nov. 26, 2021 | Cultura

La Diputació de Barcelona dona a conèixer la guanyadora de l’edició del Premi Frederic Roda de Teatre 2021, el qual es va fundar en record a l’intel·lectual bellaterrenc. La presentació s’ha organitzat juntament amb l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB), dotat amb 8.000 euros i l’edició del text, per a Cecília Navarro amb l’obra Lo cutrisme.

L’obra guanyadora consisteix en una reflexió sobre el món de l’art amb una estructura dramàtica de la qual el jurat n’ha destacat «l’originalitat i el ritme, amb una posada en escena que pot esdevenir un repte pel director teatral».

La guanyadora, Cecília Navarro s’ha format en arts escèniques al Teatre Sans de Palma de Mallorca i en el gènere poètic en tallers d’escriptura a la Llibreria Literanta de Palma i a l’Escriptorium de Sabadell. Cal recordar que el jurat del premi ha estat format per representants de diferents teatres de la demarcació de Barcelona i membres de l’ADB, que han decidit l’obra guanyadora entre 6 finalistes.

EL PREMI FREDERIC RODA

El Premi Frederic Roda es va crear l’any 2014 en memòria de qui fou una de les personalitats més influents en la vida teatral catalana, cofundador de l’Agrupació Dramàtica de Barcelona, sotsdirector de l’Institut del Teatre, actor, director, pedagog, dinamitzador i crític teatral.

L’any 2018 la Diputació de Barcelona va donar un nou impuls a aquest certamen convidant els representants dels espais escènics municipals a formar part del jurat.

FOTO: Frederic roda i M.Rosa Fàbregues en una de les representacions a les escalinates de l’església de Santa Creu

Vols llegir més…?

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: