Els bellaterrencs Jordi Queraltó i Petra Zemankova participaran el pròxim mes de gener a la 44a edició del Ral·li París – Dakar. El tàndem Queraltó – Zemánkova presenten des del concessionari Jeep de Sabadell la seva aposta pel ral·li més esperat pels amants del motor. La cursa se celebrarà del 2 al 14 de gener a Aràbia Saudita.

Els bellaterrencs van participar per primera vegada en aquesta cursa internacional l’any 2019 i va ser tot un èxit: van quedar entre els 40 primers.

D’altra banda, el gener del 2020 van decidir participar-hi, però van haver-la d’abandonar per un problema electrònic. Enguany, però, ho faran amb un cotxe que han dissenyat per competir en una prova d’aquest tipus, concretament el Jeep Tanker.

A més del vehicle, l’equip mecànic que acompanyarà a la parella bellatarrenca també és nou. Durant la cursa, que se celebrarà del 2 al 14 de gener, hi haurà un segon cotxe que servirà com a reforç del Jeep Tanker. La seva funció del vehicle que es trobarà en la segona fila, serà informar a aquest equip tècnic de tot el que succeeix durant la cursa; i així abordar els possibles problemes.

Cal recordar que Queraltó porta des dels 18 anys participant en ral·lis i s’ha convertit en un apassionat.

FOTO: Zemankova i Queraltó, en finalitzar el Morocco Desert Challenge | Cedida