Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

by | nov. 26, 2021 | Esports

Els bellaterrencs Jordi Queraltó i Petra Zemankova participaran el pròxim mes de gener a la 44a edició del Ral·li París – Dakar. El tàndem Queraltó – Zemánkova presenten des del concessionari Jeep de Sabadell la seva aposta pel ral·li més esperat pels amants del motor. La cursa se celebrarà del 2 al 14 de gener a Aràbia Saudita.

Els bellaterrencs van participar per primera vegada en aquesta cursa internacional l’any 2019 i va ser tot un èxit: van quedar entre els 40 primers.

D’altra banda, el gener del 2020 van decidir participar-hi, però van haver-la d’abandonar per un problema electrònic. Enguany, però, ho faran amb un cotxe que han dissenyat per competir en una prova d’aquest tipus, concretament el Jeep Tanker.

A més del vehicle, l’equip mecànic que acompanyarà a la parella bellatarrenca també és nou. Durant la cursa, que se celebrarà del 2 al 14 de gener, hi haurà un segon cotxe que servirà com a reforç del Jeep Tanker. La seva funció del vehicle que es trobarà en la segona fila, serà informar a aquest equip tècnic de tot el que succeeix durant la cursa; i així abordar els possibles problemes.

Cal recordar que Queraltó porta des dels 18 anys participant en ral·lis i s’ha convertit en un apassionat.

FOTO: Zemankova i Queraltó, en finalitzar el Morocco Desert Challenge | Cedida

Vols llegir més…?

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Arriba la sisena edició de ‘Cap Nen sense pilota’: una trobada de futbol solidària que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil; organitzada pel Centre d’Esports Sabadell F.C.

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: