Tanquem el mes de novembre amb una nova edició de Bellaterra Diari en paper, una Bellaterra Diari en paper mes de novembre.

El tema del protagonista ha estat la desastabilització de l’abastiment de productes a alguns magatzems o botigues de proximitat per Nadal, una situació causada per la pandèmia de la Covid-19. En diversos mitjans de comunicació es parla de “cert alarmisme entre establiments i clientela”. Tot i això, els comerços de Bellaterra han deixat palès que no hi haurà desabastiment, tot i que sí que és cert que podrien faltar alguns productes, com pot ser la ginebra. A més, us portem els horaris dels comerços de Bellaterra per aquest mes de desembre.

A més, us parlem dels possibles canvis de direccions de certs carrers al voltant de l’escola Ramon Fuster, de la pròxima trobada solidària de futbol “cap nen sense pilota” i la reflexió de diversos joves al voltant de la tolerància.

D’altra banda, hi apareixen dues entrevistes a dos bellaterrencs; d’una banda, el president de la Unió de Veïns, Josep Maria Riba i a Àngels Panyells, autor d’un conte infantil; tots dos han fet referència a la problemàtica davant del canvi climàtic. Finalment, posem al focus al Fòrum de Bellaterra, on es va debatre sobre la premsa de proximitat.

FOTO: Bellaterra Diari en paper mes de novembre | Pau Berenguer