El BellaterraDiari en paper de l’edició de novembre torna als comerços i a les bústies

by | nov. 29, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Tanquem el mes de novembre amb una nova edició de Bellaterra Diari en paper, una Bellaterra Diari en paper mes de novembre.

El tema del protagonista ha estat la desastabilització de l’abastiment de productes a alguns magatzems o botigues de proximitat per Nadal, una situació causada per la pandèmia de la Covid-19. En diversos mitjans de comunicació es parla de “cert alarmisme entre establiments i clientela”. Tot i això, els comerços de Bellaterra han deixat palès que no hi haurà desabastiment, tot i que sí que és cert que podrien faltar alguns productes, com pot ser la ginebra. A més, us portem els horaris dels comerços de Bellaterra per aquest mes de desembre.

A més, us parlem dels possibles canvis de direccions de certs carrers al voltant de l’escola Ramon Fuster, de la pròxima trobada solidària de futbol “cap nen sense pilota” i la reflexió de diversos joves al voltant de la tolerància.

D’altra banda, hi apareixen dues entrevistes a dos bellaterrencs; d’una banda, el president de la Unió de Veïns, Josep Maria Riba i a Àngels Panyells, autor d’un conte infantil; tots dos han fet referència a la problemàtica davant del canvi climàtic. Finalment, posem al focus al Fòrum de Bellaterra, on es va debatre sobre la premsa de proximitat.

FOTO: Bellaterra Diari en paper mes de novembre | Pau Berenguer

Vols llegir més…?

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

Nou BellaterraDiari en paper del mes de febrer!

Nou BellaterraDiari en paper del mes de febrer!

No vàreu veure l’edició en paper del mes de febrer? Aquí podeu recuperar-la des d’allà on estigueu. Un resum del mes de febrer a Bellaterra, amb les notícies més destacades i en format paper a les vostres bústies.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: