La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) engega una sèrie d’activitats culturals protagonitzades per persones amb diversitat funcional, per commemorar el seu Dia Internacional, el pròxim 3 de desembre. Un programa que s’activa sota el lema “l’art amb i per a tothom”.

Per primera vegada, la UAB s’estrena amb una setmana on convergeixen l’art i a la inclusió amb activitats organitzades per companyies i entitats que tenen en el seu ADN el respecte a la diversitat i a les diferents capacitats.

Des d’avui, dia 29 de novembre, UAB acollirà dansa integrada, art creat per persones amb malalties mentals o música feta per nois i noies amb paràl.lisi cerebral a través de la tecnologia així com altres activitats de debat i reflexió sobre la necessitat d’una societat inclusiva i diversa on tothom hi ha de tenir cabuda.